Företagsinformation

Ranson är ett företag som grundades 1987 och har sedan starten marknadsfört madrasser, dynor och kuddar för vård, omsorg och hotell samt privat bruk. Vårt orderkontor och produktion finns i Tranås.

Vi spaltar och sågar skummet i vår verksamhet och har därför alla möjlighetertill mycket god flexibilitet betr. våra produktionsmässiga och administrativa åtaganden.

Ranson Distribution AB, använder en av Sveriges största leverantörer beträffande tillverkning av madrasser/skum. Vi använder endast högklassiga produkter och det finns tillgång till laboratorium och tester av skum i kombination till våra fodral. Vår leverantör för kuddar är ett mycket väl-renommerat företag för bäddutrustning och erbjuder samma fina flexibilitet och kvalité som vår.

Finns det önskemål om dynor - madrasser i specialutförande kan vi erbjuda detta till förmånliga priser i samma höga kvalité som övriga madrasser och dynor.

Vi är en liten organisation som ständigt utvecklar nya tankar och idéer. Organisationen är mycket flexibel då svarstider och beslut är korta. Önskemål angående leveranstider och utförande kan mötas med hjälp av våra leverantörsavtal.

Vår policy är att snabbt svara på marknadens villkor och möta dess efterfrågan på smidigaste sätt och att alltid erbjuda våra kunder högsta kvalité till lägsta pris.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen